Disclaimer SEOGRA.nl

Paul de Graaf, eigenaar en oprichter van SEOGRA.nl, hierna te noemen SEOGRA, verleent u hierbij toegang tot SEOGRA.nl (de Website) en nodigt u uit het aangebodene af te nemen. SEOGRA behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

SEOGRA spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij SEOGRA. De inhoud van de Website is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-NietCommercieel 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Verwijzingen

Verwijzingen en/of hyperlinks naar andere websites dienen slechts ter informatie. SEOGRA staat niet in voor de toegankelijkheid of inhoud van de betreffende websites en is op generlei wijze aansprakelijk voor het functioneren van- of voor de informatie op deze websites.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.
Laatste aanpassing: 15 september 2012.

SEO Woordenboek

Kom je een term tegen die je nog niet kent? Of wil je jouw SEO kennis eens testen, bekijk dan eens het SEO Woordenboek. Hier vind je alle relevante SEO-termen op één pagina samengevat.

SEO Tips

Meer leren over Google zoekoperators of geavanceerde zoekfuncties? Of ontdekken welke SEO Tools echt onmisbaar zijn? Bekijk dan eens onze SEO Tips.

Contactgegevens

  • SEOGRA
  • Email: info@seogra.nl
  • Telefoon: +31620685620
  • Adres: Heereweg 379
  • Postcode: 2161cb Lisse

Deel deze pagina