Over SEOGRA?

SEOGRA is begonnen als een hobbyproject van mij, Paul de Graaf, om voornamelijk voor mezelf alles omtrent SEO eens op een rijtje te zetten. Ik merkte namelijk dat er veel oude, vaak onjuiste informatie over SEO op internet staat. Daarnaast zijn er maar weinig Nederlandse, betrouwbare bronnen. Daarom besloot ik om zelf een site op te richten, waar op een duidelijke, maar simpele manier, iedereen meer kan leren over SEO.

Deze site heeft daarnaast als doel om mijn HTML-kennis weer een beetje te verfrissen. Zo is er bij het maken van deze site geen enkele kant-en-klaar editor of CMS aan te pas gekomen. Op die manier is het misschien niet de meest professionele site, maar wel ééntje die ik volledig ken en dus makkelijk kan aanpassen indien er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Wie/wat is SEOGRA?

Search Engine Optimization en HTML hebben al lange tijd mijn interesse. Op de middelbare school had ik al eens een website moeten schrijven in HTML en vroeger, toen Cu2.nl nog populair was, had ik mijn eigen profielpagina volledig in HTML geschreven. Zodoende was mijn interesse in internetmarketing al vroeg gewekt. In 2010 liep ik vervolgens stage op de E-Commerce afdeling van Center Parcs, waar mijn oude HTML kennis weer in praktijk moest worden gebracht en ik ook voor het eerst echt iets leerde over zoekmachineoptimalisatie.

Ik ben in januari 2012 begonnen met een afstudeerscriptie in de internetmarketing en leerde zodoende in korte tijd nog veel meer over zoekmachineoptimalisatie. Inmiddels ben ik ook werkzaam in deze interessante branche bij een internet marketing bureau en ik hoop hierin nog een lange carrière voor me te hebben. De SEOGRA site hoop ik uit te kunnen laten groeien tot een platform met betrouwbare, uptodate SEO informatie, uitgelegd op een begrijpelijke manier.

SEO Woordenboek

Kom je een term tegen die je nog niet kent? Of wil je jouw SEO kennis eens testen, bekijk dan eens het SEO Woordenboek. Hier vind je alle relevante SEO-termen op één pagina samengevat.

SEO Tips

Meer leren over Google zoekoperators of geavanceerde zoekfuncties? Of ontdekken welke SEO Tools echt onmisbaar zijn? Bekijk dan eens onze SEO Tips.

Contactgegevens

  • SEOGRA
  • Email: info@seogra.nl
  • Telefoon: +31620685620
  • Adres: Heereweg 379
  • Postcode: 2161cb Lisse

Deel deze pagina